Zoom Only Group Exercise Schedule

The zoom schedule is combined for all the clubs, and listed by day

  • Each class is designated by club name

  • Passwords are embedded in the class links

  • The Hills classes require a pre-registration. Click the link, and you will receive a confirmation email. 

  • Class color designations:
        Red = Higher intensity
        Purple = Pilates or core based
        Brown = Yoga
        Green = Strength or other

 

MONDAY

Ojai - Total Body Conditioning with Trudie
8:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/82751047515?pwd=RFh0VC9KeHZ6S2Rhc3dHMXlldWdyZz09

 

Avila - Healthy Back with Kate

9:00 AM (45 min)

https://us02web.zoom.us/j/87971140319?pwd=M1l6Y2NyZ1oxNFQ2elFOWkphYUgvQT09

 

Ojai - Full Flow Yoga with Megan 

9:45 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/82274952611?pwd=T3I0SDdvMWtUdDd0ZndrbTg3YnlNQT09

 

The Hills - Strength and Balance with Birgitte  

10:30 AM (55 min)

Register in advance for this meeting:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAlcOysqz8pGtOIZa_nX5sCNHo_0xnnG5Tq 

 

Ojai - Mat Pilates with Georgia

4:00 PM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/87942011560?pwd=dE1ER3ZQLzAvMnVaRFJGYnZJQ3NkQT09

 

Ojai - Circuit Training with Trudie

5:00 PM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/83762620805?pwd=STZiZjh6Q3h6Z1JhU3NIZlpZT1cvZz09

 

Ojai - Dance Electric with Anna

6:00PM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/83937605211?pwd=ZjArVnlYU3pNOVBIQ2RnNzhGdEVkdz09

The Hills - BYOR + Pilates with Therese  

BYOR: Bring your own roller and flexband 

6:00 PM (55 min)

Register in advance for this meeting:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMpcuGppzIrG9WobewwIxYzAQJ0G03l91Ky 

 

TUESDAY

Ojai - Barre Above with Sarah

9:45 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/87450106728?pwd=VUtoWHZTVW5iZklVVnp3ZUlEWHJBUT09

 

Ojai - Breath Centered Yoga with Rowan

10:45 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/83626033952?pwd=eWVTNFRhd2Z0SERDSG9sekhpYVQ5UT09

 

WEDNESDAY

Avila - Balanced Stretch with Kathryn

(This class is Live Zoomed from the club)

7:30 AM (50 min)

https://us02web.zoom.us/j/83868771311?pwd=Tm9vY3NXd3c5V1YzajNoWVBaNUU2UT09

 

Ojai - Core Strength with Erin

8:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/85980358333?pwd=OVhwVkJUMTlJMEhEK291Uktvc1JmUT09

 

Avila - Core / Glute with Cindy B

(This class is Live Zoomed from the club.)

8:30 AM (30 min)

https://us02web.zoom.us/j/274327004?pwd=eXNDaXkzMzhqMG55aVEreTExbUJTQT09

 

Ojai - WERQ with Sarah

9:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/86575033992?pwd=bXZEQVRrYnNaNnE4TS9QUFhob2t0Zz09

 

The Hills - Yoga with Lindsay and Evan

11:00 AM  (55 min)

Register in advance for this meeting:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZckcuuurD8sGN0HiZA37-PulJI8CLU8uzKF 

 

Ojai - Pilates Matwork with Natalie

4:00 PM (60min)

https://us06web.zoom.us/j/82975562770?pwd=NWx3M3FVY3dlcW16SjQzSTVodDVoZz09

 

Ojai - Strength Fusion with Kirby

5:00 PM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/82440752359?pwd=UFlyVzlBUlRkVEk0Q2oxL1B1SHIwUT09

 

THURSDAY

Ojai - Vinyasa Yoga with Doona

8:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/88405715097?pwd=TTQvZHhDdTBObnZBZ1V3SkVpby9ZZz09

 

Ojai - Total Body Conditioning with Andrea

9:45 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/83756218399?pwd=VUd5OWFjQVVHTzdQcmtYV3NtbSthQT09

 

Ojai - Restorative Yoga with Doona

11:00 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/82290142370?pwd=TEo1N1c5dEJTOWU2bzFLVHBkd0ljQT09

 

Ojai - Circuit Training with Trudie

5:00 PM (60 min) 

https://us06web.zoom.us/j/89360885201?pwd=YnRTZnZCOFpSaVlOLzJvb3JkbGJvdz09

 

FRIDAY

Avila - Gentle Yoga with Summer

(This class is Live Zoomed from the club.)
7:15 AM (45 min)

https://us02web.zoom.us/j/85939157600?pwd=RENKTkZTa2pkbzZteGkxYlNEajgxQT09

 

Ojai - Bootcamp Explosion with Angela

8:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/88304355868?pwd=QXpDVStZTHNxQjI1eDR3MXRac0V5UT09

 

The Hills - Pilates Party with Therese   

(This class is Live Zoomed from the club.

10:00 AM (55 min)

Register in advance for this meeting:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUqcOmqrT0jG9S2vzjFpIIwgVYKkutu-Een 

 

Ojai - Mat Pilates with Georgia

10:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/81530805116?pwd=YzhNOUFJang5UG85dnFVVmlrRHJXdz09

 

SATURDAY

Ojai - All About Dance with Kim
8:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/84188102111?pwd=VUkvSnpNdVhINk9sYmxvUndXYncxdz09

 

Ojai - Muscle Corset with Anna

9:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/82096968427?pwd=Yy9jSmxxMWpPNFQ5NWNjSnVSODcyUT09

 

Ojai - Slow Flow Yoga with Jackie

10:45 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/83780390381?pwd=T2d1U2xhblg0SlJoTm5tcUszM3hCZz09

 

SUNDAY

The Hills - Yoga with Stephanie 

8:30 AM (55 min) 

Register in advance for this meeting: 

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0rc-mqqD4oG9w8iFi-16x-KYic5FZiux5s 

 

Ojai - Cardio Dance with Taylor

8:30 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/86892921616?pwd=WVBDazNzVy9hdG01QnFYbm5JUnZlQT09

 

Ojai - Beyond the Barre with Amanda

10:45 AM (60 min)

https://us06web.zoom.us/j/83361346773?pwd=eWM4M0l2SXdlbFZDY0I2bDRPdmN2Zz09